Peguam Hartanah Kuantan, Pahang

Kami menyediakan servis Peguam Hartanah bagi Kuantan, Pahang dan kawasan-kawasan sekitarnya.

  • Mencari Peguam Jual Beli Rumah ?
  • Berapa kos guaman jual atau beli rumah ?
  • Takut tersilap peguam hartanah?
  • Perlukan lawyer S&P atau SPA?

Firma guaman atau peguam hartanah adalah sahabat rapat bagi setiap ejen hartanah selain pegawai bank. Ini kerana skop tugasan ejen hartanah terhad kepada mencari pembeli atau penyewa sahaja.

Peguam hartanah adalah pihak yang menguruskan surat perjanjian jual beli (S&P / SPA), tukar hakmilik, selesaikan hutang bank dan macam-macam lagi.

Adalah menjadi harapan setiap orang agar peguam yang dilantik dapat menjalankan tugas dengan baik. Tepati masa perjanjian, jujur, cekap, menjaga kepentingan klien dan paling penting mudah dihubungi.Oleh itu Team Gohartanah berbesar hati berkongsi peguam jual beli rumah yang selalu berurusan dengan kami sekiranya anda perlukan. Dan Team Gohartanah tak caj apa-apa :-).

Skop Servis Peguam Hartanah

Servis guaman yang anda perlukan seperti :

  1. Surat Perjanjian Jual Beli @ Sales Purchase Agreement (SPA / S&P).
  2. Surat Perjanjian Pembiayaan / Pinjaman @ Loan Agreement.
  3. Wasiat
  4. Harta Pusaka.

Sekiranya anda mencari peguam untuk pinjaman kakitangan kerajaan Bahagian Pinjaman Perumahan (BPP) layari Pakej Lembaga Pinjaman Perumahan Sektor Awam (LPPSA).

Nak Peguam Hartanah?

Sekiranya anda perlukan peguam hartanah di kawasan Kuantan Pahang, sila isi borang dengan klik button di bawah. Insyallah kami akan kongsikan senarai peguam yang berhampiran dengan lokasi anda.

Pertanyaan atau info lanjut berkenaan Servis Peguam Hartanah ini sila hubungi 010 226 1701 atau hantar mesej WhatsApp dengan klik button di bawah.