Ejen Hartanah di Johor Bahru, Skudai, Masai dan Pasir Gudang

Adakah anda mencari Ejen Hartanah bagi urusan Jual @ Sewa Rumah di Johor Bahru, Skudai, Masai Dan Pasir Gudang ?

Tahniah kerana anda telah ditemukan dengan ejen hartanah yang sah dan berpengalaman di kawasan Johor Bahru, Skudai, Masai Dan Pasir Gudang.


Kenapa Perlu Lantik Ejen Hartanah Berdaftar ?

Apa perbezaan ejen hartanah berdaftar dengan broker hartanah tidak sah ?

Ejen  Hartanah Berdaftar

Ejen Hartanah berdaftar dipantau oleh Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Semua konsultasi ejen hartanah perlu mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH.

Profesional

Ejen hartanah perlu profesional dalam melindungi kepentingan klien. Adalah menjadi tanggungjawap kami memastikan objektif anda bagi menjual atau sewa rumah tercapai sebaiknya.

Berpengalaman

Pengalaman sebagai ejen hartanah adalah aset kami untuk anda. Kami mempunyai pengalaman lebih dari 7 tahun dan insyallah bersedia membantu anda dalam urusan jual-beli atau sewaan.


Servis Ejen Hartanah

Menjadi keutamaan kami bagi memastikan objektif anda bagi jual-beli atau sewaan tercapai. Insyallah kami akan membantu anda sebaik mungkin. Berikut adalah sebahagian servis yang kami tawarkan.

Semak Harga Pasaran Semasa

Kami akan dapatkan harga pasaran semasa daripada bank atau penilai hartanah (valuer). Ini akan menentukan jumlah pembiayaan pembeli akan diluluskan.

Konsultasi @ Khidmat Nasihat

Konsultasi atau khidmat nasihat bagi urusan jual-beli atau sewa. Konsultasi dari persediaan awal hingga penjualan atau sewa selesai. 

Analisa Pasaran Semasa

Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.

Iklan Bersepadu

Integrated marketing samada offline dan online. Kami cuba pastikan setiap iklan dilihat seramai mungkin. Medium online seperti iProperty, Propertyguru, Facebook Ads, Google Adwords dan sebagainya.

Banker & Lawyer

Network yang baik dengan peguam hartanah dan pegawai bank adalah aset berharga. Ini akan membantu melicinkan urusan pemohonan pembiayaan, tukar nama dan sebagainya.

Kerja Berpasukan

Kerja berpasukan adalah lebih baik daripada buat sendirian. Ini akan memastikan segala tugas yang anda diamanahkan dapat dilaksanakan dengan cemerlang.

Khidmat Nasihat Awal Percuma

Sekiranya anda merancang untuk menjual rumah dalam masa terdekat, kami menyediakan khidmat nasihat awal secara PERCUMA. Khidmat nasihat awal ini sedikit sebanyak dapat memberi gambaran awal dan persediaan bagi menjual rumah.

Antara khidmat nasihat tersebut seperti :

  • Semak Harga Pasaran Terkini.
  • Membuat kajian demand dan supply semasa.
  • Cadangan harga jualan.
  • Prosedur jual-beli rumah
  • Anggaran tempoh masa bagi mendapatkan hasil jualan rumah.
  • Dokumen yang diperlukan bagi menjual rumah.

Bagi anda yang nak perlukan khidmat nasihat di atas, boleh terus hubungi ejen hartanah kami di bawah. Servis ini terhad untuk kawasan Johor Bahru, Skudai dan Pasir Gudang sahaja dan bagi anda yang betul-betul nak jual rumah.Sekiranya anda berminat melantik Ejen Hartanah  bagi menjual rumah di Johor Bahru, Skudai, Pasir Gudang, Masai dan kawasan sekitar, sila WhatsApp dengan klik button di bawah


Hartanah Sedang Dijual Di Johor Bahru, Skudai, Masai Dan Pasir Gudang

Di bawah adalah senarai hartanah terkini untuk dijual atau sewaan mengikut kategori hartanah.

Rumah Kediaman ( Residential)

Result: No Properties Found!

Hartanah Komersil / Perniagaan


[vc_row][vc_column][vc_column_text]