Ejen Hartanah Johor Bharu, Skudai, Masai dan Pasir Gudang

Ejen Hartanah di Johor Bahru, Skudai, Masai dan Pasir Gudang

Adakah anda mencari Ejen Hartanah bagi urusan Jual @ Sewa Rumah di Johor Bahru, Skudai, Masai Dan Pasir Gudang ?

Tahniah kerana anda telah ditemukan dengan ejen hartanah yang sah dan berpengalaman di kawasan Johor Bahru, Skudai, Masai Dan Pasir Gudang.


Kenapa Perlu Lantik Ejen Hartanah Berdaftar ?

Apa perbezaan ejen hartanah berdaftar dengan broker hartanah tidak sah ?

Ejen  Hartanah Berdaftar

Ejen Hartanah berdaftar dipantau oleh Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Semua konsultasi ejen hartanah perlu mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH.

Profesional

Ejen hartanah perlu profesional dalam melindungi kepentingan klien. Adalah menjadi tanggungjawap kami memastikan objektif anda bagi menjual atau sewa rumah tercapai sebaiknya.

Berpengalaman

Pengalaman sebagai ejen hartanah adalah aset kami untuk anda. Kami mempunyai pengalaman lebih dari 7 tahun dan insyallah bersedia membantu anda dalam urusan jual-beli atau sewaan.


Servis Ejen Hartanah

Menjadi keutamaan kami bagi memastikan objektif anda bagi jual-beli atau sewaan tercapai. Insyallah kami akan membantu anda sebaik mungkin. Berikut adalah sebahagian servis yang kami tawarkan.

Semak Harga Pasaran Semasa

Kami akan dapatkan harga pasaran semasa daripada bank atau penilai hartanah (valuer). Ini akan menentukan jumlah pembiayaan pembeli akan diluluskan.

Konsultasi @ Khidmat Nasihat

Konsultasi atau khidmat nasihat bagi urusan jual-beli atau sewa. Konsultasi dari persediaan awal hingga penjualan atau sewa selesai. 

Analisa Pasaran Semasa

Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.

Iklan Bersepadu

Integrated marketing samada offline dan online. Kami cuba pastikan setiap iklan dilihat seramai mungkin. Medium online seperti iProperty, Propertyguru, Facebook Ads, Google Adwords dan sebagainya.

Banker & Lawyer

Network yang baik dengan peguam hartanah dan pegawai bank adalah aset berharga. Ini akan membantu melicinkan urusan pemohonan pembiayaan, tukar nama dan sebagainya.

Kerja Berpasukan

Kerja berpasukan adalah lebih baik daripada buat sendirian. Ini akan memastikan segala tugas yang anda diamanahkan dapat dilaksanakan dengan cemerlang.sekiranya anda ada pertanyaan atau perlukan info lanjut 
sila hubungi Ejen Hartanah di bawah :

.

Zulhisham Gohartanah
PEA 1123
010 226 1701

Hazira Gohartanah
REN 14585
012 3989 958

.


Hartanah Sedang Dijual Di Johor Bahru, Skudai, Masai Dan Pasir Gudang

Di bawah adalah senarai hartanah terkini untuk dijual atau sewaan mengikut kategori hartanah.

Rumah Kediaman ( Residential)

Result: No Properties Found!

Hartanah Komersil / Perniagaan


 

Leave a Reply