Semak Harga Pasaran

Semak Harga Pasaran

Bagi memastikan sesebuah rumah dapat dijual, perkara penting yang perlu anda tahu ialah harga pasaran semasa atau market value rumah tersebut.

Bagi mendapatkan harga pasaran semasa, anda boleh dapatkan daripada bank, penilai hartanah (valuer), ejen @ perunding hartanah atau kejiranan. Market value juga boleh diperolehi secara online. Rumah yang terjual dalam 6 bulan ke 12 bulan yang lepas boleh dijadikan panduan harga pasaran semasa.

Kenapa Penting Dapatkan Harga Pasaran Semasa?

Harga pasaran semasa akan membantu anda atau perunding hartanah anda membuat Analisa Pasaran Semasa. Hasil daripada Analisa Pasaran Semasa, perunding hartanah dapat memberi cadangan harga jualan terbaik, trend permintaan & penawaran semasa, prosedur penjualan dan lain-lain.

Ini akan mengelakkan rumah anda dijual di bawah harga pasaran tanpa disedari, rumah tidak dijual kerana melebihi harga pasaran dan masalah-masalah lain.

Sebagai ejen hartanah, harga jualan dipengaruhi oleh tempoh masa yang anda telah tetapkan untuk proses jual-beli selesai. Dan beberapa faktor-faktor yang lain.

Semak Harga Pasaran Percuma

Bagi anda yang berminat nak menjual atau merancang untuk menjual rumah di Selangor, Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan, kami berbesar hati menawarkan Semak Harga Pasaran & Market Analisa percuma untuk anda. Kami akan buat kajian harga pasaran semasa (check market value) dan akan mencadangkan harga jualan terbaik untuk anda.

Sekiranya anda berminat sila klik button di bawah.


Sekiranya anda ada pertanyaan sila hubungi Ejen Hartanah di bawah.

Faizul Zamrod
REN 03038
018 363 6737

Erman Taib
PEA 1115
012 217 2004

Zulhisham Gohartanah
PEA 1123
010 226 1701

Leave a Reply